SOCIAL DINING

Ácido Restaurant & Cocktailbar – Latinamerikansk mat møter det nordiske kjøkkenet.

Middag. Cocktails. Ácido er en levende, moderne restaurant med en variert meny inspirert av Latin-Amerika. Vi spesialiserer oss på sjømat, ved å benytte bærekraftige lokale råvarer og teknikker i kombinasjon med smaker fra Peru og Mexico. Våre dyktig kokker er velkjente for sin kreativitet, og tilbyr signaturretter som fersk ceviche og velsmakende taco. Himmelske, håndlagde cocktailer komplimenterer de latinamerikanske smakene. Ácidos dedikerte bartendere er her for å imponere.

 

BESTILL BORD

 

Adresse: Ole Bulls Plass 5, Bergen
Åpningstider: Mandag–Lørdag 16.00–22.00

Opplev våre dyktige bartendere som tilbereder cocktailer perfekt tilpasset de sør-amerikanske smakene.

Det populære møtestedet Ácido Restaurant & Bar tilbyr et konsept for sosial spising. Småretter er perfekte for deling – eller bestill ganske enkelt favorittene dine på den tradisjonelle måten. Vi imøtekommer grupper, par og single i en livlig og innbydende atmosfære.

Uteservering: Fra april til september kan du også spise og drikke utendørs, mens du ser på Bergens livlige byliv på Øvre Ole Bulls plass. Velkommen!

 

ÁCIDO MENU BAR MENU

 

 • An experience. Not just a meal. Amazing food was only outdone by how passionate the staff and chefs are.

  tripadvisor.comSimon C

acidobergen on Instagram

   Spis latinamerikansk i Bergen på restaurant Ácido

   Sjømatrestaurantene langs havna i Bergen er fantastiske, men noen ganger har man lyst til å prøve noe nytt. Hva med et smaksrikt latinamerikansk måltid på en restaurant sentralt i Bergen? Restaurant Ácido er en moderne restaurant i Bergen, hvor dyktige kokker blander lokale råvarer og nordiske mattradisjoner med spennende smaker fra Latin-Amerika. Resultatet er en fristende meny hvor lokale råvarer forvandles til retter som tar deg med rett til en fjellandsby i Peru eller en strand i Mexico.

   Middag, småretter eller cocktail

   Når du skal spise på restaurant i Bergen og i Norges øvrige kystbyer, er det naturlig å se etter en sjømatrestaurant. Menyen til Ácido Restaurant og Cocktailbar inneholder også mange gode retter basert på fisk og sjømat, men med en eksotisk vri. Her kan du for eksempel prøve den tradisjonelle peruanske retten ceviche, laget av sitrusmarinert rå fisk. Eller hva med en deilig krydret fisketaco eller en herlig blåskjellgryte?
   Menyen inneholder også mange retter med kylling og kjøtt samt flere vegetaralternativer, så her er det noe for alle. Hvis du ikke klarer å bestemme deg, har restauranten en populær delemeny med mange småretter. I tillegg har Ácido Restaurant og Cocktailbar en imponerende cocktailmeny som også er inspirert av de latinamerikanske smakskombinasjonene, og om sommeren kan man nyte måltidet eller drinken på uteserveringen mens man betrakter Bergens yrende liv.

   Eksotiske smaker i hjertet av Bergen

   Ácido Restaurant og Cocktailbar ligger i tilknytning til Hotel Oleana, et hyggelig boutiquehotell som ligger ved Torgallmenningen og Øvre Ole Bulls plass. Uansett om man er på jobbtur eller privatreise, er Ácido Restaurant og Cocktailbar et perfekt alternativ når man vil nyte et godt måltid eller en hyggelig cocktail i Bergen på restaurant. Restauranten har en avslappet og hyggelig atmosfære, og den passer enten du er på forretningsreise, weekendtur med familien eller besøker Bergen med gode venner. Unn deg en eksotisk pause med god mat eller en forfriskende cocktail på Ácido Restaurant og Cocktailbar neste gang du skal spise på restaurant i Bergen.

   Read more