Hotellrom i hjertet av Bergen

Hotel Oleanas 97 rom og signatursuiter er individuelt utformede. De er alle inspirerte av den fargerike fiolinvirtuosen, komponisten og 1800-tallets superstjerne fra Bergen, Ole Bull. Du kan slappe av og kose deg blant stilfulle designermøbler, morsomme og burleske kunstverk, regndusjer og badekar, og luksuriøs mat laget av naturlige ingredienser. Selvfølgelig har vi superkomfortable senger, og vi gjør vårt beste for å gi deg en god natts søvn. Neste morgen er du klar til å oppleve byen, like utenfor dørterskelen.

 

3D TOUR 3rd FLOOR

Vi bryr oss:  Som del av We Care-prosjektet vårt, kan gjestene velge å gi en donasjon til UNICEF i stedet for rengjøring av rommet. Midlene går til barn utsatt for menneskehandel, slik at de også kan få en god natts søvn.

 

WE CARE

FROKOST

Hotel Oleanas fantastiske frokost er alltid inkludert. Vi benytter bærekraftige råvarer, økologisk og Fairtrade-kaffe og tilbyr lokal mat så ofte vi kan.

TRENING

Ta kontakt med resepsjonen for informasjon om vår samarbeidspartner Actic Bergen. Våre gjester trener kostnadsfritt her. Du får utlevert adgangskort i resepsjonen på hotellet ved forespørsel.

SPA

Nyt en nydelig SPA-behandling på praktfulle Anne`s Hudpleie og SPA rett over gaten. Du bør planlegge og bestille på forhånd på dette populære spaet, så send oss en melding og vi er glade for å hjelpe.

VIP TREATMENTS

Skjem bort deg selv og partneren din ved å reservere en VIP-behandling på rommet ditt med blomster, musserende vin eller champagne. 
Send oss en melding