HOTELL I HJERTET AV BERGEN

 

97 SKREDDERSYDDE HOTELLROM I HJERTET AV BERGEN

3D TOUR 3rd FLOOR

Hotel Oleanas 97 rom og signatursuiter er individuelt utformede. De er alle inspirerte av den fargerike fiolinvirtuosen, komponisten og 1800-tallets superstjerne fra Bergen, Ole Bull.

Du kan slappe av og kose deg blant stilfulle designermøbler, morsomme og burleske kunstverk, regndusjer og badekar, og luksuriøs mat laget av naturlige ingredienser. Selvfølgelig har vi superkomfortable senger, og vi gjør vårt beste for å gi deg en god natts søvn. Neste morgen er du klar til å oppleve byen, like utenfor dørterskelen.

Vi bryr oss:  Som del av We Care-prosjektet vårt, kan gjestene velge å gi en donasjon til UNICEF i stedet for rengjøring av rommet. Midlene går til barn utsatt for menneskehandel, slik at de også kan få en god natts søvn.

WE CARE

FROKOST

Hotel Oleanas fantastiske frokost er alltid inkludert. Vi benytter bærekraftige råvarer, økologisk og Fairtrade-kaffe og tilbyr lokal mat så ofte vi kan.

TRENING

Ta med joggeskoene dine! Om du foretrekker å vandre i fjellene, spille golf eller ta en svømmetur utendørs eller innendørs, har vi alternativene klare for deg.
Eller vil du brenne kalorier i treningsstudioet i nærheten? Spør vårt hjelpsomme personale i resepsjonen.

SPA

Nyt en nydelig SPA-behandling på praktfulle Anne`s Hudpleie og SPA rett over gaten. Du bør planlegge og bestille på forhånd på dette populære spaet, så send oss en melding og vi er glade for å hjelpe.

VIP TREATMENTS

Skjem bort deg selv og partneren din ved å reservere en VIP-behandling på rommet ditt med blomster, musserende vin eller champagne. Send oss en melding

Boutique-hotell i Bergen med unike rom

Bergen er en veldig spesiell by med en utrolig blanding av fjord og fjell, natur og kultur, gamle tradisjoner og moderne kunst. Hvis du også har lyst til å bo på et helt unikt hotell neste gang du besøker byen, er <ahref=”https://www.hoteloleana.com/rom/ ”>Hotel Oleana kanskje det perfekte valget for deg. Dette særegne hotellet er et boutique-hotell med 97 rom og suiter å velge mellom, og alle har et helt unikt interiør som er inspirert av burlesk stil, med stilige designmøbler og friske farger.

Inspirert av Ole Bull

Hotellet har latt seg inspirere av den bergenske komponisten og fiolinisten Ole Bulls livsglede og kreative energi. Disse verdiene er også på mange måter en del av byens identitet, og Hotell Oleana kommer høyt opp på listen over beste hotell i Bergen for de som vil oppleve mest mulig på reisen. Hotellet ligger rett ved hovedgaten Torgalmenningen, og du har gangavstand til mange av de store attraksjonene som Bryggen, fisketorget og den gamle trebebyggelsen som står på UNESCOS verdensarvliste. Hvis du ser etter et leilighetshotell i Bergen med god plass, kan du velge mellom romslige værelser fra standard dobbeltrom til eksklusive suiter på opptil 58 kvadratmeter. Noen av rommene kan slås sammen, og noen har balkong med utsikt over Fløyen eller Ole Bulls Plass.

Spar penger med hotellpakker

Bergen er en populær by, og i de mest travle sesongene skyter hotellprisene i været. Da kan du spare penger ved å se etter en hotellpakke i Bergen. På Hotel Oleana er frokost alltid inkludert i prisen, og du kan bestille småretter, drinker og måltider til gode priser i den latinamerikanske hotellrestauranten Ácido Restaurant & Bar. Maten er laget av sunne og næringsrike ingredienser, og flere er økologiske så du får nok krefter til å utforske hele byen. Hvis du skal på forretningsreise, har hotellet tre fine møterom med moderne utstyr som passer til store og små grupper. Skal du tilbringe en romantisk helg med kjæresten din? Bestill en VIP-pakke med blomster og champagne eller musserende vin på rommet.

Read more