MØTER PÅ HOTEL OLEANA

FORESPØRSEL OM TILGJENGELIGHET

Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille.

  Du kan også sende oss en melding på seeyou@hoteloleana.no eller ringe +47 55 21 58 73

  ARRANGEMENTER

  Møt og omgås i vår elegante lobby, hvor vi også gjerne er vert for uformelle sammenkomster. Dette er også et flott sted å starte kvelden. Ved større arrangementer samarbeider Hotel Oleana med noen av Bergens flotte kulturinstitusjoner.

  KUNSTMUSEER OG KOMPONISTHJEM

  LES MER

  CONFERENCE AND EVENT

  FORESPØRSEL OM TILGJENGELIGHET

  Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille.

   Du kan også sende oss en melding på seeyou@hoteloleana.no eller ringe +47 55 21 58 73

   Møter og konferanser på Hotel Oleana

   Vi på Hotel Oleana hjelper deg mer enn gjerne med å arrangere ditt neste møte eller din neste konferanse i Bergen. Vi har lang erfaring med å arrangere møter og sammenkomster, og vi har hele tre lokaler som er dedikert til dette formålet.

   Hotel Oleana er et personlig og unikt boutique-hotell, og det er noe vi tar med oss inn i konferanseplanleggingen. Her kan du få skreddersydde arrangementer og hjelp til å ordne alt av mat, drikke, dekorasjoner, utstyr og romoppsett. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om de forskjellige mulighetene. Tenk nytt neste gang du skal booke et konferansehotell i Bergen – gå for en unik opplevelse på Hotel Oleana.

   Vi gjør det lett å planlegge møter og konferanser

   Det er mye å tenke på når man skal arrangere et møte eller en konferanse i Bergen, og det kan være spesielt stressende hvis du ikke har kjennskap til byen fra før. Da kan vi hjelpe deg! Vi som jobber på Hotel Oleana, brenner for byen vår, og vi kan gi deg gode tips om alt fra transportmuligheter til aktiviteter og severdigheter.

   Når du booker konferanse- eller møtelokaler i Bergen hos oss, får du god hjelp og oppfølging og mulighet til å skreddersy store deler av arrangementet ditt. Hvis arrangementet ditt skulle være for stort for møterommene våre, samarbeider vi med både KODE kunstmuseer og Ole Bull Scene, som begge kan huse hundrevis av mennesker. Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen!

   Våre møterom i Bergen

   Vi har som nevnt tre møterom du kan velge mellom når du vil avholde et styremøte eller lignende hos oss. Ole Bull On Stage er et møterom for åtte–ti personer, Broadway rommer opptil 26 personer, og New Bergen er et komfortabelt loungerom / chambre separée for opptil 20 personer. Alle rommene er utstyrt med veggmontert LCD-flatskjerm, lydoppsett og gratis WiFi, slik at du kan få et komplett arrangement hos oss.

   Read more